Steun het VeenendaalFonds

Wil je ook een bijdrage leveren om de Veenendaalse samenleving een stukje mooier te maken? Als particulier of bedrijf kan dit op verschillende manieren:

in geld, tijd en/of kennis.


Donateur worden?


Vind je het ook belangrijk dat lokale initiatieven mooie en vernieuwende projecten en activiteiten kunnen blijven uitvoeren die een actieve betrokkenheid opleveren van de inwoners van Veenendaal? Door donateur te worden kun je structureel het VeendaalFonds ondersteunen met jouw financiƫle bijdrage. Als donateur informeren wij je jaarlijks welke Veenendaalse initiatieven we hebben ondersteund. Zo zie je zelf waar jouw geld naar toe gaat.

Couple saving money in piggybank

Belastingvoordeel en periodiek schenken


Het VeenendaalFonds heeft een ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Jouw gift komt dus geheel ten goede aan de Veenendaalse initiatieven. Je kunt jouw gift ook als aftrekpost opgeven bij de belastingaangifte. Via de rekenmodule kun je eenvoudig berekenen hoe hoog het belastingvoordeel is van jouw eenmalige of periodieke schenking:


Rekenmodule belastingvoordeel gift aan VeenendaalFonds


Om maximaal gebruik te maken van belastingvoordelen, kun je een periodieke schenkingsovereenkomst met ons afsluiten. Door periodiek te schenken wordt jouw gift namelijk volledig aftrekbaar. Je legt jouw gift dan voor tenminste vijf jaar vast. Neem voor periodieke schenking contact met ons op door een e-mail te sturen naar: veenendaalfonds@outlook.com

Eenmalig geven


Wil je liever eenmalig schenken? Dat kan! Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer welkom! Je kunt een gift overmaken naar IBAN: NL56ABNA0411769596 tnv Stichting VeenendaalFonds.


Euro money.

Nalaten


Als de Veenendaalse samenleving je na aan het hart ligt, kun je er ook na jouw leven aan bijdragen met een nalatenschap. Een mooie manier om aan toekomstige generaties door te geven wat in jouw leven van grote waarde is.

Je kunt het VeenendaalFonds begunstigen met een legaat, waarbij je in jouw testament vastlegt dat je een bedrag, een effectenportefeuille of onroerend goed nalaat aan het VeenendaalFonds. Je kunt het VeenendaalFonds ook benoemen tot (mede-) erfgenaam.

Signing Official Document

Kennis en tijd inzetten


Woon jij in Veenendaal of heb je een sterke binding met Veenendaal? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de ondersteuning van nieuwe projecten in Veenendaal? Wil jij jouw kennis en/of tijd inzetten om Veenendaalse initiatieven tot stand te laten komen?


Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons helpen, zodat we samen Veenendaal nog een stukje mooier maken?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar veenendaalfonds@outlook.com


business meeting teamwork  at meeting table

VeenendaalFonds


Zuivelstraat 20

3903AE Veenendaal


IBAN: NL56ABNA0411769596


KvK-nummer: 65639553

RSIN: 856199412